HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER

15 FANTASTISKE SENSOMMERSKO

Reklamelinks: 1. COS 2. Flattered 3. Prada 4. Arket 5. Filippa K 6. Karl X Kaia 7. & Other Stories 8. Gucci 9. Flattered 10. Flattered 11. Arket 12. Filippa K 13. Arket 14. Coach 15. COS

Av for en kedelig regnvejrsdag vi har fået serveret, hva? Her i København har det mere eller mindre stået ned i stænger HELE dagen og jeg har formået at blive gennemblødt hele 4 gange. Først på vej over Sliders, hvor jeg havde lidt work. Så hjem fra Sliders og så igen, da jeg skulle køre tilbage mod Vesterbro, for at deltage i Confetti-pigernes 1 års fødselsdags-reception. OG så lige en sidste gang, da jeg kørte hjem igen. Amen altså.

Det var vist bare en pæn lille reminder om, at efteråret lurer lige rundt om hjørnet og det betyder selvfølgelig også, at de fleste nok skal skifte et par ting i garderoben. Derfor kommer jeg også til at diske op med jakker, strik, sweatshirts og andre efterårsting, over den kommende tid og i dag starter vi lige med sko.

Jeg ved ikke med jer, men jeg har nærmest helt glemt, at der findes findes andet end sandaler og sneakers. Det er i hvert fald det eneste, jeg har kunne have på mine fødder, her over de sidste mange måneders høje temperaturer. Lad os håbe, at September kommer til at byde på smukt sensommervejr og at regnen kun vil falde i nattetimerne, så vi kan hoppe i de fine og luftige sko. Som jeg også nævnte i dagens tidligere indlæg, så har jeg store planer om at få brugt mine elskede Gucci-loafers en hulens masse. Derudover har jeg også fået et farligt godt øje til de ternede fra Flattered (nummer 9) som jeg vist efterhånden har vist en del gange herinde. Det kan være at det er et tegn 😉

Èn ting er sikkert og det er, at det ikke bliver noget problem at finde noget for en hver smag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER