POSTKORT FRA LIBANON

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ace & Tate 3. MAC 4. Arket 5. Fendi 6. Chloè 7. Monki 8. Ace & Tate 9. Arket 10. H&M 11. Ganni 12. & Other Stories 13. Arket 14. Guerlain 15. H&M 16. MAC 17. H&M 18. H&M 

Jeg kan næsten fornemme, at efteråret, sådan for alvor, er kommet til Danmark? Det er lidt skørt at tænke på, når jeg sidder hernede i 30 graders varme og en luftfugtighed, der nærmest får mig til at ønske, at det var et par grader køligere. En lille bitte del af mig, ser faktisk frem til at komme hjem, hvor man faktisk kan holde ud at have tøj på. Men jeg kender selvfølgelig også mig selv godt nok til at vide, at jeg drømmer mig tilbage til sydens sol, i det øjeblik, jeg lander i Kastrup 😉

Men heldigvis skal vi huske på, at der ikke er noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget og vi har netop taget hul på en sæson, hvor butikkerne og de mange webshops, bugner af pæne og lækre items. Traditionen tro, har jeg selvfølgelig været på en lille virtuel shoppetur og samlet nogle af de flotteste ting jeg faldt over.

Solbrillerne fra Ace & Tate (nummer 2) forelskede jeg mig i, da jeg så dem i Arket for nogle uger siden. De er både lidt for meget og lidt for pæne og hvis det ikke var fordi, sommeren som bekendt er ved at gå på hæld, så boede de allerede hjemme hos mig. Men jeg overvejer altså stadig, for septembersolen kan jo godt være lidt skarp 😉

Derudover er jeg også blevet ret hooked på Cowboystøvle-tendensen og har selvfølgelig fået et ret godt øje til Ganni’s version (nummer 11). Av, de er pæne, men noget i mig siger også, at der nok snart dukker et billigere alternativ op derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA LIBANON