REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR

MEXICANSK COLESLAW MED RISTEDE MAJS

I weekenden købte jeg noget ret vildt, sammen med min familie. Faktisk intet mindre, end en rejse til Mexico. Der er først afgang til November, men jeg glæder mig allerede som et lille barn og er i fuld gang med forberedelserne. Mexico har været på min rejse-bucket-list i evigheder og noget af det, som jeg glæder mig aller mest til, er maden. Næst efter det mellemøstlige, så tror jeg faktisk, så tror jeg faktisk, at det mexicanske køkken, er min favorit. Fyldt med friske grøntsager, smagfulde krydderier og flotte farver.

Da rejsen var bestilt, skulle det naturligvis fejres og selvom hjemmerullede tortillas er en evig (og god) klassiker, så følte jeg alligvel, at vi skulle prøve noget lidt andet. Det endte med en frisk lækker coleslaw, med et mexicansk twist. Vi spiste den sammen med kylling og hjemmebagt brød og det smagte simpelthen himmelsk. Derfor skal I naturligvis ikke snydes for opskriften 🖤

DET SKAL DU BRUGE (Som tilbehør til 3 personer) 

● Et halvt spidskål (hvidkål kan også sagtens bruges)

● Et halvt rødt spidskål (almindelig rødkål er også helt fint)

● 2  gulerødder (groft revet)

● 1/2 rød peberfrugt

● En halv dåse Majs

● En halv dåse sorte bønder

● En håndfuld frisk korriander

DRESSING

● 1 dl Creme Fraiche

● 1 spsk god mayonaise

● Et halvt brev taco-mix-krydderi

● Salt og peber

SÅDAN GØR DU

● Start med at riste majsene på en pande. Gerne i lidt olie eller smør. Ikke mere end så de bare lige får en gylden overflade.

● Snit alle grøntsagerne fint og fordel dem i en stor skål.

● Tilsæt bønner og ristede majs

● Rød dressingen sammen og fordel den jævnt over salaten.

VOILA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR