STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Acne Studios 3. & Other Stories 4. Gucci 5. & Other Stories 6. COS 7. H&M 8. Monki 9. Monki 10. Monki 11. Gina Tricot 12. Arket 13. Chloè 14. H&M 15. Rouje 16. H&M 17. Monki 18. H&M 19. H&M

Happy monday, gutter 🖤

Som altid starter ugen herinde med en god omgang webshopfavoritter og det er jo ingen sag at strikke sådan en omgang sammen, når vi befinder os i begyndelsen af en ny sæson. Selvom jeg efterhånden (og allerede, vil nogen nok mene) har tilføjet en god håndfuld efterårsitems til min egen garderobe, så kunne jeg snildt tilføje lidt flere og her har jeg samlet en lille håndfuld af nogle af de pæneste ting, der findes derude.

Som jeg også nævnte i gårsdagens indlæg, så har jeg fået en en hurtigt voksende kærlighed for Arket og de få ting som jeg har derfra, er nogle af min favoritter i min basisgarderobe. Lige nu har jeg også et godt øje til den fine frakke derfra (nummer 1). Den er totalt simpel og måske også en lille smule kedelig, men man kan næsten ikke komme udenom, at den er ret genial og helt sikkert vil blive sådan en, som man kan bruge til det hele og som vil holde i mange år.

Happy shopping og rigtig god mandag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK