FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Weekday 2. ASOS 3. Monki 4. Gina Tricot 5. Weekday 6. Monki 7. Monki 8. & Other Stories 9. ASOS

Go’ lørdag morgen, kære jer!

Er der mon nogen steder i landet, hvor I er vågnet op til regnvejr? Her i København skinner solen stadig, men i nyhederne har de lige fortalt, at det skulle blive regn og rusk senere. Det bliver næsten helt skørt med sådan en omgang, men egentlig også helt rart. Især fordi jeg personligt bare skal have mig sådan en hygge-lørdag, hvor jeg skal gøre mig klar til morgendagens Tradono-market og bare tage den lidt med ro, efter et par dage med fart over feltet og en hulens masse smalltalk.

Måske skal jeg også ud i en lille omgang webshopping, for ærligt talt, så trænger min garderobe til en lille opdatering. Især fordi vi står over for en ny sæson og nok også et lille vejrskifte.

Er der mon nogen af jer, som har samme planer? I så fald, så får I da lige denne uges budget-favoritter, som alle koster på den pæne side af 500 kr. Det er helt skørt, at vi nok snart skal til at bruge jakker igen, men heldigvis er der mange pæne derude og jeg har et seriøst godt øje til den fine trench coat fra Monki (nummer 6). Faktisk har jeg lige klikket den her fløjls-fætter hjem fra & Other Stories. I øvrigt er det første gang i lang tid, at jeg købt noget sort 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP