GLIMT FRA HVERDAGEN

TORSDAGSTIP: FÅ DEN SMUKKESTE GLOW

Hej kære venner!

Det er ved at være alt alt for lang tid siden, at det har handlet om beauty herinde. Egentlig ret paradoksalt, for jeg er inde i en periode, hvor jeg bliver tiltrukket af alt beauty-dims og hvor jeg snildt kunne bruge timer på browse beauty-videoer på youtube eller i Magasin’s skønhedsafdeling. Men nu bryder jeg lige dèn cirkel, for jeg har netop fundet et sandt vidunder, som giver huden den bedste glow!

For et par dage siden, var jeg et hurtigt smut forbi Magasin – egentlig fordi jeg skulle forbi MAC for at købe min yndlings-pudder. Den søde ekspedient havde den SMUKKESTE hud, som bare strålede langt væk af fugt og sundhed. Jeg tøvede ikke med at spørge hende om hvad hemmeligheden var og dertil svarede hun straks, at det var MAC’s Prep + Prime pinklite, som gav den fine og fugtige overflade.

Jeg fik selvfølgelig lov til at kigge nærmere på den og prøve den på mit eget ansigt og derfra gik der sådan ca. 10 sekunder og så stod jeg ved kassen med en pudder og en Prep + prime pinklite.

Man kan egentlig bruge den hvor man vil og hvornår man vil, men den er tænkt til at skulle fungere som en setting spray – altså sådan en, som man lige sprayer i ansigtet, som det afsluttende i en make up-rutine.

Generelt har jeg en voldsom svaghed for alt hvad der kan give glow og shine i ansigtet og har efterhånden en god samling af highlightere, primere, setting spray’s og foundations. Selvom jeg har fået mange favoritter igennem tiden, så har jeg aldrig prøvet noget lignende den her. I ved, på den der måde, hvor jeg nærmest glæder mig til at bruge den 😉

Den version, som jeg har købt, indeholder perlemorspartikler, som eftersigende skulle give den ultimative glow og den indeholder beroligende, fugtgivende og opfriskende fordele, som ganske enkelt efterlader huden med et skinnende og fugtigt look. Et perfekt no-make-up sensommerlook. Selvom den slet ikke kommer til sin ret på billederne, har jeg forsøgt vise hvor godt den virker. Hvis synes, at den er pæn der, så skulle i prøve den i virkeligheden.

Jeg købte som sagt min inde i magasin, hvor man altid får den bedste service, men den kan også købes henne hos Matas 🖤

6 kommentarer

 • Maiken

  Virker den med guld på samme måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det tror jeg helt sikkert. Kunne forestille mig, at overfladen bare blev lidt mere gylden i stedet for perlemors-agtig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvordan fungerer den i forhold til hud, der har tendens til urenheder? Synes ikke altid jeg har haft så gode erfaringer med mac’s produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg skal jo ikke kunne sige noget med sikkerhed, da den slags er meget individuelt. Men jeg har intet dårligt oplevet med den. Men det har jeg aldrig med MAC’s produkter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg elsker sådan noget. Alt med hurtig makeup og smuk glød! Jeg har lige bestilt 2 forskellige fra Matas. De må prøves 🙂 tak for tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   ME 2!!! og SKØNT! Dem bliver du helt sikkert glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN