FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. Gina Tricot 3. & Other Stories 4. ASOS 5. Gina Tricot 6. Monki 7. & Other Stories 8. Monki 9. ASOS

Glædelig lørdag, kære venner 🖤

Det lyder måske en anelse skørt, men da jeg satte mig ned for at forberede det her indlæg i går, hyggede jeg mig lige lidt ekstra meget med det, end jeg normalt gør, når jeg laver collager. I kraft af mit arbejde med bloggis her, føler jeg mig altid forholdsvis opdateret på, hvad man kan finde på mine favorit-webshops, men nu hvor jeg har været tjekket ud af alt hvad der minder om hverdag i 10 dage, er jeg kommet fuldstændig ud af det game.

Som forventet var der naturligvis dukket et hav af fristelser op. Faktisk så mange, at jeg har besluttet mig for at tage på en lille shoppetur i dag. Tro det eller ej, men jeg mangler faktisk lidt sommertøj. Eller mangler er måske ikke det rigtige ord, men min garderobe kunne godt trænge til en lille opdatering, inden jeg rejser på sommerferie nummer 2 på mandag.

Derfor skal jeg lige have fundet mig en kjole eller to og måske en enkelt top og en lille bikini. Jeg skal helt sikkert forbi Gina Tricot og se om jeg kan finde den beige top (nummer 5) og så smutter jeg nok også lige i Monki og kigger på den fine blomstrede top (nummer 8) som bestemt også har en behagelig pris 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS