MINE SOMMERFEIREPLANER

DEN PERFEKTE FERIEKUFFERT – ACCESSORIES

Reklamelinks: 1. Flattered 2. Mason Pearson 3. Monki 4. Monki 5. Kiehls 6. A.P.C 7. Gina Tricot (on sale) 8. Ganni 9. & Other Stories 10. Monki 11. Flattered 12. Loewe X Paulas 13. Helle Helle 14. Loewe X Paulas 15. Monki 16. Kaibosh 17. Gina Tricot 18. & Other Stories 

Glædelig søndag, kære jer 🖤

Er I klar til endnu et lille indlæg om feriekufferten og hvad den helt perfekte af slagsen skal indeholde? I torsdags delte jeg mine bedste tips til hvilken slags tøj og hvor meget kan skal pakke, når man rejser en ugestid sydpå. I dag handler det om det samme – blot med fokus på accessories. For selvom jeg synes, at det kan være en halvsvær opgave at finde tøj, så er accessories næste endnu sværere.

Jeg plejer altid at tænke: hellere for meget end for lidt. Kigger man på helheden, så vil jeg langt hellere pakke mindre tøj og så give den gas med tilbehøret. Det er jo ofte der, den store forskel ligger. Men hvor mange på sko skal man pakke? Hvilken slags? Hvor meget badetøj? Og hvad må man ikke glemme? Lad mig dele hvad min erfaring har lært mig 🖤


● Sko: Den kan være svær, fordi de også fylder en del. Men efter flere forskellige forsøg er jeg kommet frem til, at den bedste løsning hedder: èt par behagelige sandaler, som man også kan bruge på stranden (Birkenstock er den bedste løsning) èt par pæne sandaler, som man kan bruge når man skal ud og spise. èt par sneakers, hvis man skal ud og gå langt. Træner man, så er det selvfølgelig også vigtigt at huske sine træningssko.

● Tasker: Her kommer man ret langt med tre af slagsen. Jeg plejer faktisk bare at pakke et net til stranden og en lidt pænere af slagsen, som jeg f. eks kan have med til middag. Mine helt dyre tasker, lader jeg blive hjemme, for de har aldrig haft godt at fugt, sand og sol. Til sidst kan jeg virkelig anbefale at medbringe en lille pouch, hvor man kan opbevare pung, telefon og nøgler og som man lige kan smide i nettet, når turen går til stranden eller poolen.

● Smykker: Der er ingen grund til at pakke hele samlingen ned, for ender alligvel med aldrig at skifte. Men 2-3 par øreringe og en enkelt halskæde kommer man ganske langt.

Badetøj: Her kan det faktisk godt betale sig, ikke at spare. Man bor i sit badetøj, når man rejser sydpå og så er det altså rart at have noget at skifte imellem. Jeg plejer minimum at medbringe èn badedragt og to bikinier. Til min kommende rejse har jeg bl.a pakket den her flotte sag fra Storm og Marie. Dog i en smuk blå farve.

● Andre ting:

・Solbriller og gerne flere par.

・Et pænt håndklæde, hvis man gerne vil Instagramme fra stranden (og ja, man kan sagtens finde et lidt mere budgetvenligt af slagsen, end det jeg har fundet frem fra Loewe)

・Minimum èn bog. Selv glæder jeg mig til at læse Helle Helle’s De.

・Til sidst kan jeg virkelig anbefale at investere i en rejsepung. Altså sådan en til diverse dokumenter, pas og alt det der, som man får samlet i løbet af en rejse. For et par år siden investerede jeg i versionen fra & Other Stories og den er med mig hver.eneste.gang. Også på en endagstur til Stockholm.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SOMMERFEIREPLANER