FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. & Other Stories 3. Monki 4. Monki 5. & Other Stories 6. COS 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. Monki

Velkommen til andet afsnit af bloggens nye kategori, ugens bedste budgetfund. Her er der kun èn regel og den er, at alt skal koste under 500 kr. Det er faktisk slet ikke svært at finde en håndfuld fine sager i den kategori, takket være de mange fantastiske highstreetbutikker.

I dag har jeg fundet et par gode og fine sommerfund, som alle lige er landet på de forskellige webshops. Da jeg faldt over leopardkjolen fra Gina Tricot (nummer 1), kunne jeg ikke lade være med at ærger mig over, at det er for sent at klikke den hjem, hvis jeg ville have den med på min sommerferie. Det er altså noget af det pæneste leopardprint jeg længe har set. Jeg satser på, at den stadig findes når jeg kommer hjem, for den kan også snildt bruges på de kølige dage, med en t-shirt under eller en strik udenover.

I går var jeg også et meget hurtigt smut i & Other Stories. Egentlig fordi jeg lige skulle bytte et par ting, men også fordi jeg gerne ville have et nærmere kig på den fine t-shirt (nummer 2). Men desværre kunne jeg ikke lige finde den. Der må jeg også lige forbi igen, når jeg er tilbage fra ferien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS