6 TING MAN KAN OPLEVE I BREMEN - ÅRET RUNDT

DEN PERFEKTE FERIEKUFFERT – TØJ

Hvis der er noget, jeg har prøvet et utal af gange i løbet af de sidste par år, så er det at pakke en kuffert. Jeg har pakket til måneder på farten, til et par uger, til èn enkelt uge, til weekender, til forlængede weekender og til de der 3-4-dages ture.

På det trods af min erfaring må jeg alligvel indrømme, at det er en af de ting, som jeg bestemt ikke bryder mig om. Det er tidskrævende, kedeligt og så gør det mig altid lidt nervøs, fordi jeg frygter at glemme noget vigtigt. Dog har min erfaring også gjort, at jeg har fået en lille lille pakkerutine og har et par tips og tricks, som jeg bruger igen og igen.

I løbet af de næste par uger, er der sikkert flere af jer, som skal pakke en kuffert og sætte kursen mod syd. Derfor tænkte jeg også, at det var et oplagt tidspunkt at dele ud af mine tips og tricks. I dag skal det handle om tøj, og hvis jeg når det inden jeg går på sommerferie, så skal vi også kigge lidt på accessories og tilbehør og selvfølgelig ting til toilettasken.

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Monki 3. Munthe 4. & Other Stories 5. Gina Tricot 6. Monki 7. Monki 8. & Other Stories 9. Ganni 10. Monki 11. Only 12. Gina Tricot 13. Monki 14. Selected Femme 15. & Other Stories

Men nu til tøj-delen, som efter min mening, er den sværeste. Jeg siger altid til mig selv, at jo varmere destinationen er, jo nemmere. Både fordi sommertøj fylder og vejer mindre og fordi det ikke kræver den store outfit-forberedelse hjemmefra. Det er også en varm destination, som jeg har taget udgangspunkt i i dag, for det er nok sådan en, at flere af jer står overfor.

Når jeg pakker til en uge og destinationen er det sted, hvor temperaturene sniger sig op omkring de 30 grader, så går jeg efter den her liste, når jeg skal vælge tøj:

● 3 toppe uden ærmer

● 1 t-shirt

● 2 par shorts

● 1 nederdel. Gerne i en farve, som passer til det meste.

● 1 tynd cardigan – bare i tilfældet af, at man skulle ende et sted med voldsom meget AC eller hvis temperaturene skulle dykke i nattetimerne. Her findet man nogle af de pæneste hos & Other Stories. Se f. eks den her fine gule sag.

● 2 pæne og festlige sommerkjoler.

● 2 (og gerne flere) stykker badetøj. Jeg tager gerne en badedragt og to bikinier med. I hvert fald bare altid mere end èn, for det er trods alt oftest den beklædning, som man ender med at bruge mest. Orker man ikke lige at bruge hele sit tøjbudget på en dyr badedragt, så vil jeg altså klart anbefale at tjekke udvalget hos Monki ud. Efter min mening er det klart sæsonens bedste.

● 3 helt almindelige og hverdagsagtige sommerkjoler i et let materiale, som heller ikke krøller for meget. Nummer 6 er et perfekt eksempel.

● 2 sommerkjoler, som er af den slags, man lige smider over hovedet på vej til stranden. Her er nummer 15 fra collagen et perfekt eksempel.

● 1 stk behagelig BH. Ja, det lyder måske lidt skørt, men det er noget af det bedste at hoppe i, når man kommer hjem fra en dag på stranden og måske også er lidt øm, efter for meget solbadning.

Hvis I følger den, så lover jeg, at I ikke kommer til at mangle noget 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING MAN KAN OPLEVE I BREMEN - ÅRET RUNDT