YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Kaibosh 3. Samsøe Samsøe 4. & Other Stories 5. Mac 6. Mac 7. Baum Und Pferdgarten 8. Monki 9. Monki 10. Monki 11. Gina Tricot 12. Gina Tricot 13. American Vintage 14. & Other Stories 15. & Other Stories 16. & Other Stories 17. Stine Goya 18. Flattered

Go’ mandag, kære jer 🖤

Er I også vågnet med en ordentlig omgang fodbold-blues? ØV hvor var det ærgerligt, men hold da fast for en fantastisk kamp. Det eneste positive jeg kan sige om situationen er, at jeg føler mig lidt mere tryg ved at rejse til Kroatien om en uge OG at det måske bliver ekstra sjovt at være dernede, hvis de går hele vejen til finalen;-)

Men nok om det, for det er jo mandag og det betyder selvfølgelig, at vi skal have en ny omgang webshopfavoritter. Har I styr på sommergarderoben? Ellers er der rig mulighed for at få det, med alle de pæne ting, der findes derude. Selv er jeg ved at være i mål og er klar til at pakke min sommerferiekuffert om en lille uge. I weekenden fik jeg også lige tilføjet den fine og meget sommerlige kjole fra & Other Stories. Det er en af dem, som er let som en fjer og som ikke krøller – med andre er den helt perfekt at pakke den i en kuffert.

Hvis pengene hang på træerne og hvis min hattesamling manglede en opdatering, så var nummer 16 også kommer med hjem. Mere sommerferie-agtigt bliver det næste ikke.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER