WEBSHOP FAVOURITES

I JULI SKAL JEG

● Holde sommerferie. Sådan på den helt rigtige sluk-for-alting-måde. Det har jeg ikke gjort i mange mange år, men jeg tænger virkelig til det.

● Til Kroatien, med min bestie, Julie. Og måske også på endnu en rejse kort tid efter. Der kommer lige straks et lille indlæg om mine sommerplaner.

● Bo i den skønne kjole, som jeg købte på i & Other Stories i lørdags. Måske kom jeg også til at købe de pæne blå bukser. Dem skal jeg også bruge en del. (reklamelinks)

● På Roskilde for første gang i 4 år og også kun en enkelt dag. Selvom jeg glæder mig til sol, sommer, kolde fadøl og støv i øjnene, så er det altså Khalid, som jeg rejser derned efter.

● Skamlytte til Drakes nye album.

● Opretholde min gode rytme fra Juni, med at hoppe i bølgen blå de fleste dage.

● Tilbringe et par rolige dage på Fyn. Faktisk sidder jeg i i toget i skrivende stund. Det bliver et meget kort visit, men det var hvad det kunne blive til, hvis tidskabalen skulle gå op.

● Plukke smukke markblomster. Præcis ligesom jeg gjorde sidste år.

● Sælge ud på Charlottenlund loppemarked på søndag. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har hørt, at det skulle være ret vanvittigt deroppe.

● Læse minimum 2 bøger. Det har jeg vist heller ikke gjort i flere år, selvom det faktisk er noget af det bedste jeg ved. Nu mangler jeg bare at beslutte hvad jeg skal læse. Nogen forslag?

Hvordan ser jeres Juli-planer ud? Det er så hyggeligt, når I fortæller lidt om jer selv 🖤

2 kommentarer

 • Nanna

  Lyder som en god juli måned Mie! 🙂

  I juli skal jeg holde surprise fødselsdag for min bedste ven, så skal jeg til Amsterdam i 5 dage hvilket er noget jeg ser virkelig frem til.
  Jeg har også planer om at læse mindst 2 bøger denne sommer, samt prøve at komme mere i vandet.
  Den sidste halvdel af sommeren skal desværre bruges på at læse til eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det lyder sørme også som en skøn sommer. Du skal virkelig glæde dig til Amsterdam. Personligt synes jeg, at det er en af de aller bedste europæiske storbyer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES