GLIMT FRA HVERDAGEN

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Monki 3. Monki 4. & Other Stories 5. ASOS 6. Gina Tricot 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. ASOS

Glædelig lørdag, kære venner 🖤

Og velkommen til Saved Items’ nye afløser “Ugens bedste budgetfund”. Gode budgetfund er vist noget, som de fleste af os holder af og i kræft af mit arbejde med bloggis her, kommer jeg jo jævnligt rundt på de forskellige webshops og spotter det ene gode fund efter det andet. Det er der jo ingen grund til ikke at dele lidt ud af – så det bliver simpelthen det nye lørdagstema og hovedreglen er, at der ikke er noget, der skal koste over 500 kr.

I dag har jeg samlet en håndfuld blandede sommersager i fine afdæmpede farver. De fleste af tingene, måtte gerne ligge i den ferie-kuffert, som jeg skal til at pakke om en uges tid. Måske lige med undtagelse af blazeren fra Monki (nummer 2) men den er stadig pæn 🙂

Dagens favorit er uden tvivl de blå bukser fra & Other Stories (nummer 4) de er ikke umiddelbart ud af meget, på billedet, men de er simpelthen SÅ pæne og lækre i virkeligheden. Ja, jeg har været inde og lure lidt på dem og jeg tror måske det ender med, at jeg også lige må smutte ind og købe dem med hjem.

Kan I have en skøn dag 🖤

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN