OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. COS 2. Monki 3. Monki 4. Gestuz 5. Gestuz 6. Monki 7. Balenciaga 8. Han Kjøbenhavn 9. Gestuz 10. Gestuz 11. Marni 12. & Other Stories 13. Monki 14. & Other Stories 15. Monki 16. COS 17. Balenciaga 18. Love stories

Udsalget er på sit aller højeste i disse dage og ja, det føles egentlig en smule tåbeligt at betale fuld pris for noget. Men uanset hvad, så er det altså ikke til at komme udenom, at det faktisk stadig vælter ind med nye og pæne sager, ude på de forskellige webshops. Det er en naturligvis en lille håndfuld af dem, som jeg har samlet en lille håndfuld af i dag. Hvis man hellere vil kigge på udsalg, så lavede jeg også et lille indlæg med de bedste fund i går.

Selvom de fleste nyheder, skørt nok, tilhører de såkaldte “pre-fall-kollektioner” (er i øvrigt slet slet ikke klar til at snakke om efterår) så er langt de fleste ting heldigvis sommerlige og sommer-venlige. Som I nok har fornemmet, så er en af de tendenser, som jeg er aller mest glad for denne sæson, den hvor alt handler om hør, andre lette materialer og fine afdæmpede pasteller. Det er det perfekte miks af smuk skandinavisk sommer og varme dage i sydeuropa. Hvis det på nogen måde giver mening?

Præcis derfor føler jeg også at jeg næsten bliver nødt til at slå et smut forbi Monki i løbet af de kommende dage. Selvfølgelig for at få et nærmere kig på nummer 6 og nummer 3. Et par fine sommerkjoler, som vil passe perfekt i min sommerferiekuffert.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT