WEEKENDSTATUS

15 FANTASTISKE UDSALGSFUND

Reklamelinks: 1. Ganni 2. Mango 3. Han Kjøbenhavn 4. Mango 5. & Other Stories 6. Flattered 7. J.W Anderson 8. & Other Stories 9. Flattered 10. Ganni 11. Ganni 12. COS 13. Stine Goya 14. Custommade 15. & Other Stories

I de sidste par indlæg har jeg nævnt noget med, at jeg hjertens gerne ville dele en håndfuld gode udsalgsfund med jer. Mest af alt fordi, der simpelthen er så mange gode ting derude og fordi, jeg ved at I elsker den slags 😉 (hvem gør ikke det)

Nu har jeg endelig fået snøvlet mig sammen til at stikke en lille collage sammen og tro mig, det er kun et lille udvalg af alt det, der er derude. Sæsonens bedste udsalg finder man, efter min mening, hos & Other Stories. Det er kæmpe stort, fyldt med alle deres pæneste ting OG så har de ikke sparet på rabatterne. De sorte sko med spændet (nummer 8) er jeg selv den lykkelige ejer af og jeg har nærmest slidt dem op. Hvis man leder efter et par pæne sko, som også er behagelige at have på, så er de altså et rigtig gode bud.

Hvis min taskesamling ikke var ved at vokse ud af min lejlighed, så havde jeg heller ikke tøvet med at klikke det alt for seje J.W Anderson-net (nummer 7) hjem. Jeg kiggede faktisk også på det inde i byen, for et par dage siden og tro det eller ej, så er det faktisk endnu pænere i virkeligheden!

Som cherry on top, skal jeg lige huske at nævne, at Boozt har 15% ekstra på alle deres udsalgsting i dag!!

Åh alle de fristelser….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDSTATUS