I DAG HAR JEG...

16 DESIGNERTASKER PÅ UDSALG

Reklamelinks: 1. Shrimps 2. Miu Miu 2. Loewe 4. Chloè 5. Miu Miu 6. Shrimps 7. J.W Anderson 8. J.W Anderson 9. Marni 10. Chloè 11. Chloè 12. J.W Anderson 13. J.W Anderson 14. Sensi Studio 15. J.W Anderson 16. Miu Miu

Jeg vil have forholdsvis svært ved at argumentere for, at jeg mangler noget i min taskesamling. Det gør jeg på ingen måde og derfor har jeg heller ikke nogen planer om, at udnytte udsalget på den front. Egentlig lidt en skam, for netop når det kommer til designertasker, så er udvalget vanvittigt godt.

Det er langt fra alle butikker, eller webshops, der har kastet sig ud i udsalget, men en af dem, som har, er Matches Fashion og hvis I ikke allerede har været forbi og tjekke udvalget ud, så skynd jer lige og gør det. Går man med lidt taske-investering i tankerne, så er nu altså et ret godt tidspunkt. Lige nu kan man altså få flere klassikere med ret gode besparelser. F. eks Chloè’s smukke Pixi-model (nummer 10) og J.W Anderson Pierce-model (nummer 8) som endda findes i flere farver. Fugle-versionen har jeg endda haft et ret godt øje til, da den kom ud tilbage i efteråret, så pt. er min rygrad altså på lidt af en prøve.

Har I gjort jer nogle gode udsalgsfund so far?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG HAR JEG...