HEY HEY MONDAY

TIRSDAGSTIP: UDSALG HOS & OTHER STORIES

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE 17. HERE

Som jeg også nævnte ganske kort i går, så kan jeg mærke, at vi er ved at gå ind i en vanvittig farlig periode. I hvert fald en periode, som kan gå hen og blive rigtig dyr. Det skyldes selvfølgelig det kæmpe store sommerudsalg, der så småt er ved at blive skudt igang hist og her.

Ærligt, så synes jeg at det er helt skørt, at “sommer”udsalget går i gang omkring 10 dage inde i den officielle sommer, men man kan alligvel ikke komme udenom, at det kommer os forbrugere til gode. Jeg forestiller mig, at vi har mange lange og varme sommerdage i vente, så derfor er det stadig en god idè at købe sommerkjoler, badetøj og sommersko.

I går var det fristelserne henne hos Matches, som stjal min opmærksomhed, men i dag er det min (vist nok) yndlings webshop, & Other Stories, som løber med den. De har netop kastet et hav af de ting, som var på min ønskeliste på udsalg og jeg har lyst til at købe det hele.

Jeg ved, at flere af jer også er ret store stories-fans, så derfor får I da lige en collage med nogle af mine favoritter. Skal I have fingrene i noget?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY HEY MONDAY