GLIMT FRA HVERDAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Monki 4. Prada 5. Flattered 6. Gucci 7. Fendi 8. Versace 9. Munthe 10. Monki 11. Monki 12. & Other Stories 13. Monki 14. Mango 15. Clinique 16. A.P.C 17. Monki 18. MAC 19. Mango 20. Gucci

En ny uge, betyder selvfølgelig også nye fristelser. Selvom vi efterhånden har nået midten af sæsonen og dermed også nærmer os det store sommerudsalg med hastige skridt, så vælter det stadig ind med nye og pæne sager, på de forskellige webshops.

Efter en ordentlig garderobeoprydning og et vellykket Tradono-marked i går, er min garderobe pt. mindre, end den har været i rigtig mange år. Det føles faktisk virkelig godt, at jeg ikke ejer andet, end de ting, jeg rent faktisk bruger. Men det betyder også, at der er god plads til nye sager og jeg tror da også, at jeg skal kaste mig ud i lidt shopping, her den kommende tid.

Præcis derfor, er det jo ganske heldigt, at der er så meget godt at vælge imellem. Sommerkjoler er jeg langt fra færdige med og her er & Other Stories, jo et af de bedste steder at søge hjælp. Nummer 1 vil være et ganske godt bud og vil også været ret perfekt, når jeg tager på sommerferie i de varme lande om en måneds-tid.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN