SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER

GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola Amigas 🖤

Jeg er netop kommet hjem fra endnu et succesfuldt Tradono-marked, hvor alt heldigvis gik som det skulle. Regnen kiggede heldigvis ikke forbi, jeg fik tømt godt ud i samlingen og hilst på et par stykker af jer. Det er altid så hyggeligt 🖤 Det var varmt som bare pokkers, så jeg er ekstra træt og tungt i hovedet. Præcis derfor, har jeg også lige klikket en Poke Bowl fra Olioli hjem henne hos WOLT. Uden tvivl byens bedste Poke Bowl. Husk forresten, at koden “Miekirstine” giver 50 kr. i rabat på jeres første WOLT-bestilling.

Men nok om i dag, for nu skal det handle lidt om de sidste mange dage. Eller den seneste uge, om man vil. For jeg har igen igen tømt kamerarullen på min telefon og fundet nogle af de bedste glimt fra ugen der er gået

Se med engang..

Af alle billederne, er det her nok mit favorit. Selvom jeg ikke engang nåede at smage halvdelen, så er det et af de smukkeste mad-set-up’s jeg længe har set. Det er selvfølgelig inde på Hotel Sanders.

I fredags stod den på hygge og grill hos familien i Vanløse. Min lille August er så cute og sommerlig. Måske hans hår er lidt til den lange siden, for henne på Instagram, troede Ditte at han var en pige 😂

(modtaget i gave) For et par uger siden, løb jeg tør fra min fantastiske Creme De La Mer fra La Mer. Min hud har manglet fugt lige siden, så derfor var jeg over lykkelig, da jeg var så heldig at modtage en ny. Det er vitterligt det bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet. 

Jeg har været til et par fine events i fine omgivelser. Til venstre er det lanceringen af Oscar De La Renta’s nye parfume i Illum og til højre er det præsentation af INUIKII på Hotel Sanders. 

Endnu et lille glimt fra et event, hvor jeg var i mit helt rette event, omgivet af Make up og Aperol. Denne gang var det Essence, som havde inviteret. 

Som bekendt startede min uge med et par fantastiske sommerdage på Fyn. Håber så inderligt, at jeg snart kan komme tilbage. 

I går startede jeg (igen) dagen med at løbe hele vejen ud til Svanemøllen, hvor jeg hoppede i vandet, svømmede lidt og løb tilbage til Nørrebro. En bedre start på dagen, findes vist ikke.

Jeg har også været (en meget tiltrængt) tur forbi The Powderroom, for at få lavet en omgang Lash Lift. Jeg kan næsten ikke anbefale den behandling nok. Et permanent “bøjning”af vipper. Her får de også lidt farve, hvilket gør, at man nærmest ikke kan se, at man ikke har mascara på. 

4 kommentarer

 • Britta

  Hej Mie!

  Jeg beklager, hvis du har beskrevet det et andet sted – men hvordan vil du karakterisere dine egne vipper?
  Jeg har nemlig overvejet et lash lift siden jeg stoppede med extensions, men mine egne vipper er relativt korte, så jeg er i tvivl om, hvorvidt det overhovedet vil have en effekt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Britta! Åh, det er jo svært for mig at sige, når jeg ikke kan se dem 😉 Jeg har selv sådan helt normal-lange vipper, men efter at have brugt M2 Serum er de blevet enormt lange og så har Lash lift en vild effekt. Har du overvejet at bruge en serum først?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, de tapas der!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER