FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

SAVED ITEMS

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Saved Items har lige holdt sommerferie i et par uger, men nu er den tilbage og endda i sit fineste format. I dag får I nemlig lige et lille indblik i nogle af de sager jeg savler lidt over henne hos & Other Stories. Webshoppen, som den opmærksomme læser nok ved, at jeg er mere eller mindre besat af 🙂

Som jeg har nævnt et utal af gange, så har de pt. gang i deres aller stærkeste sæson. I hvert fald hvis I spørger mig. De er så vanvittig gode til at lave de der Items, som passer perfekt ind i garderoben og jeg elsker, at de altid er tilpas simple, men alligvel med en lille lækker detalje. Den fine stribede t-shirt (nummer 7) er et perfekt eksempel på hvad jeg mener med det 😉

Der hvor de gør det alle bedst, er når det kommer til sommerkjoler. Jeg tror nærmest ikke at jeg kan kigge forbi for at forelske mig i sådan en. Lige nu er det den smukke gule version (nummer 1) som jeg er mere eller mindre besat af. Den kunne jeg godt ende med at klikke hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS