I DAG HAR JEG...

17 SKØNNE BOLIGTING

bolig

Reklamelinks: 1. Paper Collective 2. Meraki 3. Jotex 4. HAY 5. Muuto 6. ELLOS 7. Dekohem 8. Broste Copenhagen 9. Bloomingville 10. Jotex 11. Dekohem 12. Louis Poulsen 13. Louise Roe 14. Paper Collective 15. HAY 16. Broste 17. ELLOS

Jeg er inde i en periode, hvor jeg har boligindretning på hjernen og hvor jeg kigger forbi de forskellige bolig-webshops, lidt oftere end normalt. Det handler nok om, at jeg er gået i gang med at indrette mit soveværelse forfra. Eller i hvert fald lave en del ændringer derinde.

Jeg har været så heldig at få love til at købe et garderobe-system af Ditte, som opfylder alle mine ønsker og jeg glæder mig sådan til at få lidt mere “system” i alle mine ting. Næste skidt bliver at finde en kommode og hvis jeg skal være ærlig, så er det alt andet end et nemt projekt. Det er som om, at der ikke findes nogen pæne af slagsen derude og jeg synes efterhånden, at jeg har ledt over det hele. Egentlig har jeg ikke de store krav. Den skal bare være pæn. Please fortæl mig, at der er en derude, som jeg har overset!!

Men I hele min kommode-jagt har jeg været vidt omkring og ganske typisk, så fandt jeg selvfølgelig en masse andre pæne ting. Og i stedet for blot at tilføje dem til min ønskeliste, så kunne jeg jo ligeså godt dele dem med jer. Det kunne jo tænkes, at jeg ikke var alene om at sidde med et lille boligprojekt.

Kan I have en skøn onsdag 🖤

Kender I til mærket Aiayu? Deres design udspringer fra naturlige farver og bløde materialer.

1 kommentar

  • Helt sikkert sådan nogle fine ting til hjemmet i dit indlæg. Jeg er meget inspireret. Men hvad med kunst? Hører det ikke under favoritterne til hjemmet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG HAR JEG...