I JUNI SKAL JEG...

LØRDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

992aa2b7-e618-404b-8a58-e41a5e4f74e6Shirt & Shorts: HERE & HERE ShoesHERE  BikeHERE Bag: HERE 

Go’lørdag morgen her fra et solbeskinnet København 🖤

Jeg er tilbage, her i min yndlingsby, efter et skønt døgn i Göteborg. En vanvittig fin, hyggelig og lille storby, som jeg meget gerne vil tilbage til så hurtigt som overhovedet muligt. Men København er savnet lige for tiden, for jeg når nærmest kun lige at sætte min kuffert, før jeg skal pakke den igen. Denne weekend er ingen undtagelse, for i morgen smutter jeg til Fyns-land og bliver i et par dage. Ganske enkelt, fordi jeg skal UD i naturen og ud til vandet i den her varme. Og så er der intet bedre sted at tage hen.

I skrivende stund sidder jeg foran computeren med en stor kop kaffe ved min side. Min dag startede for et par timer siden, hvor jeg hoppede i løbeskoene og satte kursen ud mod havnen, hvor jeg hoppede i, svømmede lidt og løb hjem igen. Det årets første dukkert i Danmark og vandet var overraskende varmt. Har I været under?

Resten af dagen ser også ud til at blive ganske god. Føst skal jeg godt nok lige have ordnet noget regnskab og støvsuge, men derefter mødes jeg med et par veninder og senere tager vi til sommerfest på Sliders.

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Mon ikke de også inkluderer noget med sol, strand, sommer og is? Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges på <3


● Kom ned forbi Sliders i eftermiddag, hvor der er sommerfest, god musik, masser af sol og ikke mindst gratis G&T’s.

● Mangler I de perfekte sommersko? Så er det jo godt, at Emily lige har designet de fineste af slagsen.

● Hvis I har set, og også er blevet mere eller mindre besatte af filmen, Call me by your name, så vil den her artikel måske være ret interessant.

● Hvis I er i København og sveder, så er der hermed en lille guide, til steder man kan hoppe i havnen.

● Er du eller du nogen, som er Bendtner-fans, så kunne det her måske være interessant?

● Badetøjssæsonen er lang endnu og hvis I endnu ikke har fundet sommerens bikini eller badedragt, så er det bare om at komme i gang. COS har f. eks lavet den fineste og helt simple badedragt og hos den svenske webshop, Scampi, kan man også få den fineste stribede bikini. (reklamelinks)

● Og nu vi snakker om shopping, så kan jeg også kun anbefale at smutte forbi & Other Stories og se deres smukke nye “story” A World Away, hvor det sæt, jeg har på på billederne også er fra.

Processed with VSCO with av8 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUNI SKAL JEG...