30% PÅ GANNI, LOVECHILD, GESTUZ OG MEGET MERE

OM DISTORTION, HEDEBØLGE OG ENDNU EN REJSE

img_4047Reklamelinks: Dress: Kjær København Bag: Marni Sneakers: A.P.C

Go’ torsdag morgen, kære jer 🖤

Er der mon nogen af jer, der er vågnet op med lidt ondt i håret efter årets første Distortion-dag? Jeg er åbenbart gået hen og blevet så gammel, at jeg ikke deltager i det pjat længere 😂Jeg havde egentlig tænkt mig at tage situtationen som den kom og det startede også ganske fint sidst på eftermiddagen, hvor jeg mødtes med min ven Marc, til en øl ude på Ydre Nørrebro, hvor vi begge bor. Men en øl blev til to og så blev vi egentlig enige om, at ingen af os helt orkede at kaste os ud i det kaos. Så jeg var hjemme igen ved 19 tiden og havde en helt skøn og rolig aften.

Billederne er også fra i går, hvor der jo mere eller mindre var hedebølge i København. Selvom jeg var iført den skønne skønne og luftige sommerkjole fra Kjær København, så kogte jeg helt over. Hvis jeg havde tid, så havde jeg taget det føste tog til Fyn for at være tættere på vand og naturen. Det gør jeg dog også senere på ugen.

Men først skal jeg lige et andet sted hen. Om få timer sætter jeg nemlig atter kursen mod lufthavnen og flyver en lille tur til Göteborg. En by, som jeg faktisk aldrig har besøgt. Jeg er inviteret på en lille pressetur med den her svenske webshop (reklamelink). Programmet lyder vanvittigt lækkert og indebærer både middag, limosinekørsel og et ret lækkert hotel. Selvom jeg godt lige kunne undvære endnu en omgang med lufthavn og ventetid, så glæder jeg mig rigtig meget.

Husk at I selvfølgelig kan følge med henne på Instagram 🖤

img_3991

img_3958

img_4006

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% PÅ GANNI, LOVECHILD, GESTUZ OG MEGET MERE