MAJ'S BEAUTYFAVORITTER

VAMOS A LA PLAYA

swim

Reklamelinks: 1. Scampi 2. Triwa 3. Ganni 4. Scampi 5. Monki 6. Ganni 7. & Other Stories 8. Monki 9. & Other Stories 10. EOS 11. Ganni 12. COS 13. Monki 14. & Other Stories 15. ELLOS 16. Rudolph Care

Hvis bloggen skulle have et tema for hver uge, så ville det vist være et strand-tema, som jeg havde gang i lige nu. I går flashede jeg min nye og fine prikkede badedragt og i dag har jeg samlet nogle af de flotteste fra www og blandet dem med er par bikinier og andre lækre strandting.

Jeg kan ikke nævne nok, hvor skønt det er, at sæsonen er startet tidligt i år. Så giver det også lidt mere mening at købe en lækker badedragt eller to 🙂 De fleste af jer har nok også en sommerferie til varmere himmelstrøg i kiggerten. For mit eget vedkommende går turen til Kroatien sammen med min bestie Julie. Vi skal bo på øen Hvar og selvom der stadig er noget tid til, så har jeg allerede planlagt, at min kuffert ikke skal indeholde andet end blomstrede sommerkjoler, et par badedragter og måske en enkelt bikini.

Jeg kan med sikkerhed sige, at den røde skønhed kommer med og hvis pengene hang træerne, så havde jeg også klikket den blå fra Ganni (nummer 3) hjem. Elsker simpelthen det print. Når det kommer til bikinier er jeg lidt mere udfordret, men den blå fra Monki (nummer 5) kunne være et meget godt bud.

Vamos a la playa 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAJ'S BEAUTYFAVORITTER