10 TING JEG IKKE FORSTÅR

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. COS 2. Gucci 3. Superga 4. ELLOS 5. Gucci 6. Anna with Crystal 7. & Other Stories 8. Flattered 9. Mango 10. & Other Stories 11. Ray-ban 12. ELLOS 13. Mango 14. Moves 15. Marni 16. & Other Stories 17. COS 18. ELLOS 19. Mango 20. COS

Sommer, sommer, sommer. Hvis det endte med at blive skyet og regnfuldt resten af måneden, så vil det her forår vist stadig ende med at gå over historien, som et af de rigtig gode. Jeg kan mindes mange kølige og kedelige forårsmåneder før i tiden, hvor jeg har sukket over de mange sommerkjoler, nederdele og andre sommerting, som vil være meningsløse at købe, hvis sommeren alligvel aldrig kommer.

Sådan er det heldigvis ikke i år og jeg må også indrømme, at jeg bestemt ikke har holdt mig tilbage, når det kommer til sommergarderobe-investeringer.

Det er sikkert de færreste af jer, som har brugt tid på webshopping foran skærmen, den seneste tid og det forstår man jo godt. Jeg kan fortælle jer, at der er mange mange gode sager derude og som I kan se, har jeg forsøg at samle en lille håndfuld af de bedste ting.

Min favorit i dag, er noget så beskedent som den smukke broderie anglaise-top fra Mango (nummer 9). Det er lige præcis sådan en jeg mangler i min sommergarderobe og er helt perfekt i materialet og i formen. Tænk engang hvor fin den vil være, med et par løse simple jeans (evt. dem her) og et par flade og afslappede sandaler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR