10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Mads Nørgaard 2. Ray-ban 3. Bobbi Brown 4. COS 5. Flattered 6. & Other Stories 7. Marni 8. Mango 9. Proenza Schouler 10. Gestuz 11. Filippa K 12. & Other Stories 13. Flattered 14. ELLOS 15. Bobbi Brown 16. Moves 17. Triwa 18. Balenciaga 19. COS

Som jeg også nævnte tidligere i dag, så er jeg endt i en situation, hvor min shoppelyst er større end den har været i lang lang tid. Spørg mig ikke hvorfor, for jeg synes egentlig, at min garderobe har det ganske fint lige for tiden. Jeg mangler ikke rigtigt noget og står heller ikke i en mega tøjkrise hver morgen.

Egentlig handler det nok bare om, at der er så mange pæne ting derude og så kan det jo sådan set være ligegyldigt, hvor meget man har i forvejen. Jeg kunne snildt lave en collage med mine webshop-favoritter hver eneste dag, lige for tiden, men så er der nok flere af jer, som vil falde fra. Så vi holder os lige til den ugentlige omgang 😉

Jeg har brugt et par timer her til formiddag på at samle en lille håndfuld af nogle af de pæneste ting fra nogle af mine favorit-webshops og det er naturligvis dem, I ser herover. To af dem, har jeg faktisk i forvejen. Den ene er den røde badedragt fra & Other Stories (nummer 12), som jeg GLÆDER mig til at tage i brug, når muligheden byder sig. Den anden er den Pink Glow fra Bobbi Brown (nummer 3) som jeg også har nævnt i et par beauty-indlæg. Den kan jeg slet ikke undvære i min samling og er det helt perfekte værktøj, når man lige skal have opfrisket huden, midt på dagen.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN