10 TING JEG LIGE VIL SIGE

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Mango 2. Triwa 3. & Other Stories 4. Flattered 5. Loewe 6. Modstrøm 7. Modstrøm 8. Monki 9. Balenciaga 10. & Other Stories 11. Monki 12. Lipstick Queen 13. Missoni 14. Flattered 15. Triwa 16. Munthe 17. Ilse Jacobsen 18. Shrimps 19. ELLOS 20. Marni 21. Marni

Glædelig mandag, kære venner 🖤

Foråret er på sit højeste og det er nok af den grund, at jeg pt. er ramt af en ret stor shoppelyst. Faktisk kan jeg næsten ikke huske, hvornår min ønskeliste sidst har været så lang og det er altså et lidt irriterende tidspunkt, for efter en uge i Miami, som ikke ligefrem er verdens billigste by, er der ikke vanvittig meget plads i budgettet til den slags.

Men derfor skal I da slet ikke snydes for en godt og stor omgang webshop-favoritter, for det er jo ikke sikkert, at I er i samme båd 😉 Jeg har ikke besøgt en eneste webshop den sidste uges tid, så da jeg loggede ind her til formiddag, for at forberede indlægget, blev jeg mødt af et hav af fristelser.

Jeg er stadig forholdsvis besat af kjoler, der går ned over knæene og når de så kommer i de fineste print, så kan jeg ikke stå for dem. Da jeg så den blomstrede fra ELLOS (nummer 19) var jeg altså lige ved at få kaffen galt i halsen. Den vil være noget nær perfekt sammen med en trenchcoat på en smuk forårsdag.

Så bliver vi næsten også nødt til lige at snakke om Loewe-tasken (nummer 5). Den er simpelthen så pæn og jeg har vist også vist den flere gange herinde. Men prisen er jeg ikke helt ligeså meget nede med. Jeg vil i hvert fald få lidt svært ved at retfærdiggøre at smide så mange penge efter en taske 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG LIGE VIL SIGE