FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

SAVED ITEMS

saved-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Velkommen til ugens Saved Items, som I dag er med min nuværende ultimative favorit-webshop. Det er selvfølgelig & Other Stories, jeg taler om. Jeg har altid godt kunne li’ det de laver, men det er som om, at den lige har fået 20% ekstra her i den nuværende sæson. Jeg kan slet ikke få nok af deres farverige og finurlige univers og elsker desuden alle deres kampagnebilleder, så hver især fortæller en lille historie.

Jeg har MANGE favoritter derfra, men i dag har jeg kogt det ned til 9 af slagsen. Hvis I mangler sommerkjoler, så er det altså et af de første steder, I skal gå på jagt. Deres udvalg kunne næsten ikke være bedre. Jeg er f. eks dybt forelsket i nummer 3, som har det fineste cherry-print.

Prisen for dagens favorit løber trenchcoaten (nummer 5) med. Den har jeg haft et godt øje til, lige siden at jeg begyndte at kigge efter forårsjakker. Den blive lynhurtigt udsolgt, men nu er den kommet tilbage igen. Andre end mig, der er fristet?

2 kommentarer

 • Nanna

  Jeg klikkede trenchcoaten hjem med det samme! Jeg har ellers lige kigget efter den på deres hjemmeside i sidste uge, så tak for tip 🙂 Så pæn jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ej hvor godt!! Den bliver du HELT SIKKERT glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS