TUREN GÅR TIL MIAMI

WEBSHOP FAVOURTIES

webshop

Reklamelinks: 1. Mango 2. Triwa 3. Flattered 4. Loewe 5. & Other Stories 6. Vero Moda 7. Wood Wood 8. & Other Stories 9. Mango 10. & Other Stories 11. Boyy 12. Gucci 13. Triwa 14. Filippa K 15. Mango 16. Moschino 17. & Other Stories

Hola chicas 🖤

Det er blevet mandag og defor skal I naturligvis have en omgang webshop-favoritter. Sådan en nåede jeg nemlig lige at strikke sammen, inden jeg rejste over til Miami-land. Måske havde jeg endda destinationen i mine bagtanker, da jeg fandt de forskellige ting, for farveskalaen er da endt med at blive lidt Miami-agtig. Er den ikke?

Måske er det bare årstiden. Årets bedste, hvis I spørger mig. Mine øjne bliver lykkelige af alle de lyse farver og lette materialer, der er derude. Min favorit i dag er den fine fine stribede kjole fra Mango (nummer 1) den lyser jo langt væk af skandinavisk sommer og overvej lige hvor fin den vil være sammen med en stråtaske (evt. den her) og de fine hvide flats fra Flattered.

Så kommer jeg næsten ikke ikke udenom at nævne den lille my little pony pouch fra Moschino (nummer 16). Den er jo både pæn og grim på samme tid. Prisen vil jeg nok aldrig betale for sådan en, men sjov det er den altså. Mon ikke man kan finde noget lignende på en kinesisk webshop 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL MIAMI