WEBSHOP FAVOURTIES

GRØNTSAGSDELLER MED BLOMKÅL, SPINAT OG CHEDDAR

For et par uger siden, da jeg var hjemme på Fyn, fortalte min mor om nogle grøntsagsdeller hun havde lavet, som eftersigende skulle smage ekstraordinært godt. Den slags skal man ikke sige til mig særlig mange gange, før jeg bliver alt for nysgerrig, så da jeg var hjemme igen i sidste uge, gik hun med til at kaste sig ud i endnu en udgave.

Heldigvis for det, for af alle de godt og lækre grøntsagsdeller jeg har prøvet i mit liv, er de her de bedste. De har ligesom hele pakken; de er salte, saftige, perfekte i konsistensen, fyldt med smag og tilmed også ret nemme at lave.

Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for!!

groentsagsdeller1

DET SKAL DU BRUGE (ca. 12 stk)

▪️ 300 g. blomkål (ca. et halvt)

▪️ 100 g. frisk spinat

▪️ 3 æg

▪️ 2 forårsløg

▪️ 150 g. revet cheddar

▪️ 150 g. rasp

▪️ Salt og peber

SÅDAN GØR DU

▪️ Start med at hakke blomkålen. Enten ved hjælp af en minihakker eller eller i hånden. Det skal helt været ret fint.

▪️ Hak spinaten i fine små stykker. Her kan minihakkeren også sagtens bruges.

▪️ Bland det det sammen i en skål med alle de øvrige ingredienser og ælt det godt og grundigt sammen, så massen bliver fast og sammenhængende.

▪️Form dellerne i 12 små runde stykker med hænderne og bag dem i ovnen i 20-25 minutter på 200 grader.

groentsagsdeller2

groentsagsdeller3

2 kommentarer

  • Vibeke søernsen

    Ser lækkert ud og det gør salaten også – vil du ikke fortælle hvad du har i salaten – tak – hilsen Vibeke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Så lækkert med en ny opskrift – dem vil jeg glæde mig til at prøve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURTIES