OM WEEKENDEN OG NYE KØB

WBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Filippa K 2. Flattered 3. Marc Jacobs 4. & Other Stories 5. & Other Stories 6. & Other Stories 7. Flattered 8. & Other Stories 9. Victoria Beckham 10. Gina Tricot 11. Gina Tricot 12. & Other Stories 13. Filippa K 14. ELLOS 15. Ganni 16. Gina Tricot 17. ELLOS 18. Maxmara 19. A.P.C

Glædelig mandag derude 🖤

Er I klar til en ny uge? Det kan I dælme tro, at jeg er og det er en af dem, som jeg har set ekstra meget frem til. Ikke nok med, at vejrudsigterne ser så gode ud, at man næsten har svært ved at tro på det, så er det også min fødselsdagsuge. I aften skal den fejres med alle mine veninder på Alabama Social og i morgen pakker jeg min kuffert og sætter kursen mod Fyn, hvor jeg skal hygge med min mor og nyde det gode vejr. Tænk hvis jeg også når at se bøgen springe ud!! Så vil jeg ikke be’ om mere.

Dagens collage afspejler vist også mit nuværende humør, ganske fint; lyserødt, farverigt og forårsagtigt. Hvis jeg selv skal sige det, så er det en af de bedste webshop-favoritter der har været herinde i lang tid og det skyldes jo bare, at butikkerne bugner med pæne sager.

Lad mig lige starte med at nævne den fine lille pung fra & Other Stories (nummer 6). Den købte jeg inde i butikken i sidste uge og der var det ganske enkelt bare det fine lille citat jeg faldt for. Derudover har den en helt perfekt størrelse til mit behov og så er det jo også en af dem, som bare bliver pænere og pænere med tiden.

Så er der også den blomstrede kjole fra ELLOS (nummer 14). Nu ved jeg godt, at jeg så sent som i går, påstod, at Munthe havde lavet sæsonens pæneste blomsterkjole, men jeg kan altså ikke komme udenom, at den er stærkt forfulgt af den her. Den kunne jeg altså godt se mig selv cykle ned ad Nørrebrogade i. Og med de danske sommertemperaturer, så vil det nok være meget passende, lige at svinge den fine trench coat udenover 😉

Rigtig god forårsdag til jer 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM WEEKENDEN OG NYE KØB