SAVED ITEMS

21 SEJE SOLBRILLER

solbriller

Reklamelinks: 1. Gucci 2. Maxmara 3. & Other Stories 4. Ganni 5. & Other Stories 6. Spektre 7. Ray ban 8. Gina Tricot 9. Ganni 10. Saint Laurent 11. Gina Tricot 12. Gina Tricot 13. & Other Stories 14. Gina Tricot 15. Spektre 16. & Other Stories 17. Gucci 18. Le Specs 19. Gucci 20. Gina Tricot 21. Ganni

Solen har været fremme de sidste mange dage og det ser heldigvis ikke ud til, at den ikke har tænkt sig at forsvinde med det samme. Hurra for det. Det fører, som bekendt, rigtig mange gode ting med sig og en af dem, er solbriller. Dem kan de fleste af os nok ikke undvære.

Selv følte jeg, at min solbrillesamling blev komplet, da jeg fik fingrene i de seje cat eye-billeder fra Le Specs (nummer 18) tidligere på året og har dem nærmest på mig hver eneste dag. Faktisk er jeg endt med at blive meget mere glad for dem, end jeg turde håbe på. Hvis jeg så alligvel skulle erhverve mig endnu et par, så skulle det være Gucci’s cat eye-version (nummer 1) som jeg har været forelsket i siden sidste sommer. De har været udsolgt i 100 år men er endelig kommet back in stock. Det er ikke helt nemt at holde sig i skindet, skulle jeg hilse og sige 😉

Hvis I også synes, at det måske er lige i overkanten at smide over 2000 kr. efter et par solbriller, så har Gina Tricot også lavet en version, som er ret fin (nummer 14) og noget mere budgetvenlig. & Other Stories har også altid været gode på den front og selvom de måske er lidt for meget og en anelse skøre, så har jeg altså en lille svaghed for de blå ciao-basser (nummer 13) 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS