FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

SAVED ITEMS

saveditemsReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Go’ lørdag morgen, kære jer 🖤

Det er blevet Saved Items-dag igen og vi tager lige endnu en omgang med ELLOS. Mener at det kun er et par uger siden at vi sidst havde dem i spil. Men ganske enkelt, så handler det om, at de har så mange fine kjoler for tiden og hvis der er noget, jeg har på hjernen lige pt. så er det kjoler. Fine, farverige og meget gerne de blomstrede af slagsen og det må man jo sige at nummer 1, nummer 2 og nummer 7 lever op til. Nummer 2 er virkelig helt fantastisk og den var sikkert også på vej i min retning, hvis ikke det var fordi den er udsolgt i den rigtige størrelse. Jeg krydser fingre for, at den kommer back in stock.

Derudover kan den stribede røde sag (nummer 3) virkelig også noget. Er der andre end mig, der får ret vilde 60’er/70’er vibes af den? Kan I lige se den sammen med en trench coat og et par cat-eye solbriller? #jatak.

Og så er der den fine denimjakke! Kan vi ikke godt blive enige om, at den har den helt perfekte længde? Lang nok til at holde hofterne varme på en kølig forårsdag? Åh alle de fristelser, altså.

1 kommentar

  • Carina

    Hej Mie. Der er simpelthen noget jeg har tænkt på at spørge dig om. Og det er faktisk af oprigtig interesse og ikke for at virke irriterende eller som “du er bare dum”, for jeg synes det er en virkelig fin blog du har. Men! Tænker du egentlig nogen sinde over hvad dit forbrug koster for kloden? Både hele tøjindustriens forurening, dårlige arbejdsvilkår osv, flyforurening (både selv at rejse, men også at få sendt tøj bestilt på nettet med fly) osv?
    Jeg følger med på en del blogs, og det overrasker mig faktisk lidt, hvor lidt der generelt bliver taget stilling til konsekvensen af ens eget forbrug. Jeg mener i 2018?! Klimakrise er altså ikke en ny ting, og vi får tudet ørene fulde af information om at selv de mindste ting har store konsekvenser. Hvis du har lyst, gad jeg virkelig godt at høre dine tanker omkring dette emne. For jeg mener, at man som “salgsperson” for tøj, møbler, rejser, smykker what ever, indirekte opfordrer andre til også at have et stort forbrug, og at man derved har et medansvar til at tænke over hvad et stort forbrug betyder og medfører – udover følelsen af selv at have det kortvarigt nice over den ting man nu købte. Bedste hilsner C

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS