REJSEGUIDE TIL MARRAKECH

WEBSHOP FAVOURITES

webny

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Stella McCartney 3. See By Chloè 4. Second Female 5. A.P.C 6. Saint Laurent 7. Flattered 8. Mads Nørgaard 9. Custommade 10. Gestuz 11. RE/DONE 12. Ralph Lauren 13. Shrimps 14. Gina Tricot 15. Gina Tricot 16. Repetto 

Glædelig mandag på en søndag 🖤Eller hvad man nu kan kalde det. Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver altid lidt forvirret de uger, hvor mandag eller fredag er en helligdag. Det er som om, at der bliver vendt lidt op og ned på hele rytmen.

Men mandag eller søndag, kald det hvad I vil. Snydes for denne uges webshop-favoritter skal I i hvert fald ikke. Sådan rent kalendermæssigt, så er vi jo et godt stykke inde i foråret. At vejret så siger noget helt andet, det gider vi næsten ikke snakke mere om, vel? Noget siger mig, at de forskellige webshops måske er nogle af dem, som sidder og hepper aller mest på de varmere dage, for de bugner med nye og pæne forårs-ting, som de fleste af os gerne vil have fingrene i, men som vi bare slet ikke kan bruge.

Jeg er en evig vejr-optimist og leder pt. med lys og lygte efter en perfekt forårsjakke. Lige nu er den fantastiske korte trench coat fra Second Female (nummer 4) og den grønne denimjakke fra Gina Tricot (nummer 15) mine favoritter. Så er spørgsmålet bare hvilken en jeg skal gå efter? Eller om jeg bare skal springe på dem begge 😉

Til sidst bliver jeg også nødt til at nævne de fine og klassiske ballerinaer fra Repetto (nummer 16). Sådan et par har været på min ønskeliste i flere år og hvis man godt kan li’ den der fransk stil, så er sådan et par jo nærmest et musthave i garderoben. Måske skulle det være i år, at jeg gjorde alvor af det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEGUIDE TIL MARRAKECH