POSTKORT FRA MARRAKECH #2

10 TING JEG BURDE GØRE NOGET MERE

giphy

🖤Gå i seng kl. 22. Det sker alt for sjældent, men når det engang imellem er tilfældet, så er den efterfølgende dag altså meget sjovere og nemmere at komme igennem.

🖤Bruge flotte, gamle og klassiske ord, som f. eks bedrøvet. For et par uger siden, høre jeg Sol fra X Factor bruge det, da hun skulle beskrive hvordan det føltes at lande i farezonen. Jeg har været forelsket i det lige siden.

🖤Betale regningen. Selvfølgelig ikke hver gang, jeg går ud, men bare engang imellem. Det giver altså sådan en god følelse.

🖤Gå på kunstmuseer.

🖤Tælle til 10 inden jeg udtrykker mig i en situation, hvor jeg føler mig uretfærdigt behandlet.

🖤Støvsuge under min seng og under min sofa. Hver evig eneste gang, tænker jeg “at det bliver lige næste gang”. Det holder bare ikke i længden.

🖤Sige det højt, når jeg tænker noget positivt om folk. Hvem vil ærligt talt blive ked af høre, at de var pæne, havde pænt hår, en fantastisk humor eller en fantastisk indstilling til livet. Meget apropos mit tidligere indlæg om kunsten af have et kvindesind.

🖤Købe avisen og læse den over en kop kaffe. Det kan altså bare et eller andet. Kan vi ikke blive enige om det?

🖤Gå i biografen alene. Jeg gjorde det faktisk så sent som i weekenden og det var jo en sand fornøjelse og sådan en hyggelig måde at nyde sit eget selskab på. Alt det der med at hygge lidt inden og snakke om filmen efter, går man selvfølgelig glip af. Men for mig er det heller ikke noget jeg behøver.

🖤Investere i klassikere. Både hvad angår bolig-ting og mode-ting. Til boligen skal det næste være nye spisebordsstole. Måske skal det være Arne Jacobsens 7’er stole, som må siges at være noget af en klassiker. På mode-fronten er jeg kommet frem til, at det nok skal være en J.W Anderson-taske og et par Gucci loafers #sendflerepenge (reklamelinks)

3 kommentarer

 • Pia

  Uh, det var nogen gode ting! Især den med de store ord, og den med avisen. Papiraviser ftw!

  Jeg kunne godt tænke mig at stå tidligere op. Bare en gang i mellem. Der er noget helt særligt over sådan en spæd morgen, hvor man har det hele for sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh ja, jeg har lige talt med min mor om det med, at vi skal være bedre til at give hinanden komplimenter. Det er så nemt at sige: “Du glemte vist at ordne vasketøj”. Eller bare i det hele taget lade være med at nævne, når andre gør noget godt. Man skulle næsten gøre det til en regel, at man mindst én gang om dagen skal rose en anden – for man bliver faktisk også glad af at komplimentere andre 😃
  Selvom jeg læser Medievidenskab og derfor konstant får viden om og følger med i mediers udvikling og digitalisering, og at det er fremtiden, så er der altså et eller andet ved en vaskeægte papiravis. Praktisk er den ikke, men til gengæld er den hyggelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Det er virkelig en fornøjelse en gang i mellem og kunne sige: “Jeg giver” og betale regningen når man er ude med nogle dejlige mennesker !
  Apropos gamle ord og udtryk, så er jeg pt helt forelsket i ordet ‘allersomdejligste’.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA MARRAKECH #2