GLIMT FRA HVERDAGEN

14 FINE BOLIGTING

bolignyny

Reklamelinks: 1. ELLOS 2. Louise Roe 3. Louis Poulsen 4. Paper Collective 5. HAY 6. HAY 7. ELLOS 8. House Doctor 9. Department 10. ELLOS 11. Dekohem 12. Afroart 13. Dekohem 14. Jenni Tolf

Man kunne jo have håbet, at påskevejret havde budt på sol og milde temperaturer så dagene f. eks kunne være blivet brugt på at gøre haven forårsklar. Eller altanen for mit eget vedkommende. Sådan bliver det desværre ikke, så det er da godt, at foråret byder på et et hav af helligdage 😉

Men heldigvis er intet jo så skidt, at det ikke er godt for noget og sådan en omgang kulde og sjask, giver f. eks anledning til at blive indendøre, hvor man jo også kan kaste sig ud i en forårsklargøren. Eller måske endda forårsrengøring. Hvis ikke jeg tog på påskeferie senere i dag, så kunne jeg snildt finde 10 huslige projekter at kaste mig over. Der er jo altid et eller andet hjørne, skab, hylde eller skuffe, som trænger til en kærlig hånd.

Hvis I også er i “forårsstemning-ind-i-boligen-humør” så har jeg lige samlet en lille collage, med lidt inspiration fra nogle af mine favorit-boligshop. Desværre kan man jo ikke skifte stil i hjemmet, hver gang en ny sæson står for døren, men heldigvis kan man kaste sig ud i de små ændringer ved at tilføje et par små accessories. Kan man f. eks andet end at blive helt glad af de fine pastelfarvede tallerkner fra HAY Kitchen? Selvom jeg på ingen måde mangler service i min køkken, bliver jeg nødt til at eje et par stykker.

Desuden er jeg også gået på spisebordsstole-jagt. Eller det har jeg været længe, for pludselig synes jeg, at mine nuværende fra ELLOS er min smule kiksede. Min drøm er Y-stolen fra Wegner, men det er selvfølgelig også en helt anden pris, vi er ude i der 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN