ER DET BARE MIG, ELLER

WEBSHOP FAVOURITES

webny

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Ganni 3. Stine Goya 4. Vila 5. Flattered 6. Vero Moda 7. Clinique 8. Gina Tricot 9. J.W Anderson 10. & Other Stories 12. Gucci 13. Vero Moda 14. Jane Kønig 15. Gina Tricot 16. & Other Stories 17. Chloè 18. Flattered

Halli hallo og glædelig mandag derude! Eller sådan rigtig mandag er det jo ikke helt, for de fleste af jer, er sikkert gået på påskeferie. Som jeg også nævnte i søndagens liste, så kommer det bag på mig hvert eneste år, hvor lang påsken egentlig er. Sådan er det nok ofte, når man selvstændig og lever et liv, hvor der ikke er den helt store forskel på hverdag og weekend. Når det så er sagt, så glæder jeg mig faktisk til et par rolige dage, hvor der helt sikkert bliver stilhed i indbakken og hvor jeg får god tid til at gå i dybden med nogle af mine hængepartier.

Hvad har I af planer? Skal I mon opdatere forårsgarderoben med lidt shopping? I så fald kan det være, at I kan finde lidt inspiration i dagens webshop-favoritter. Det vælter stadig ind med pæne nye sager derude og selv har jeg efterhånden anskaffet mig en del ting, som bare hænger og venter på varmere dage. Mon de egentlig nogensinde kommer?

Som collagen også afslører, så har jeg forelsket mig ret meget i de smukke sandaler fra Flattered (nummer 5 og nummer 18). Jeg har jo egentlig bestilt de fineste slip-ons fra deres shop, men fordi de åbentbart blev udsolgt lige som jeg havde klikket dem hjem, nåede de aldrig at komme inden jeg tog til Marrakech, hvor jeg ellers havde tænkt mig at worke dem. Jeg har dog fået lovning på at de er på vej.

Kan I have en skøn dag derude 🖤Jeg tjekker ind igen senere med en håndfuld hverdagsglimt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER