LØRDAG, DU FINE

ER DET BARE MIG, ELLER

eea68cdd77d6f641c0aa32c1e8d9a8a3

🖤Er situationerne, hvor folk skal ind og ud af fly, nogle af de mest irriterende i verden? Jeg har aldrig forstået hvorfor det er SÅ vigtigt for mange at komme først om bord. Især fordi man HAR fået tildelt den plads, der står på ens boarding pass. Personligt er et lille flysæde ikke et sted, jeg vil sidde så lang tid, som overhovedet muligt. I det hele taget bliver alle mennesker (mig selv inklusiv) bare lidt mere irriterende, så snart de boarder et fly.

🖤Kan man til gengæld andet end at elske Sofie Linde?

🖤Kommer det også altid bag på jer, hvor lang påsken egentlig er og at alt nærmest går mere i stå, end den gør over julen?

🖤Skal vi vædde med, at Boozt omsætter for en million milliard her i weekenden, nu hvor de lige har kastet en 20% rabatkode ud i offentligheden. Jeg har selv lagt den fine prikkede Mango-nederdel og i kurven og hvis de perfekte Ganni-sko ikke var udsolgt i min størrelse, så var de også kommet med. (reklamelinks)

🖤Er Friyay tæt på at være verdens mest irriterende ord?

🖤Var det det ikke som om, at vi fik årets første forårsdag i dag? Da jeg gik hjem fra biografen her til eftermiddag, var det altså uden handsker og tørklæde. Store sager og mere af det, tak.

🖤Har I også den smukke himmelblå og lidt Rèalisation-inspirerede kjole fra Gina Tricot på hjernen? Jeg var faktisk forbi butikken for at kigge på den i sidste uge, men den var ikke kommet hjem endnu. Min tålmodighed bliver udfordret. (reklamelink)

🖤Er dramet i reality-land næsten ligeså underholdende som en god Netflix-serie?

🖤Er vejrudsigten for påsken lidt ala pest eller kolera? Koldt og klart eller sne og slud? Hvad med forår og sol eller forår og sol?

🖤Googler i også samtlige skuespillere når I begynder på ny serie? Umuligt at lade være, men ligegyldigt info.

7 kommentarer

 • Sofie er sgu bare cute!
  Jeg synes altså også det er sært med skitzofren vejrudsigt – kan ikke få ind i mit hoved, hvordan det kan ændre sig så radikalt på så kort tid.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  JA til første punkt!! MEN, jeg skynder mig altså også nogle gange at boarde, hvis det er kort distance, og jeg kun har en håndbage med. Der bliver den sidste halvdel jo ofte tvunget til at checke den ind, hvilket jeg helst vil undgå, da min håndbagage er en blød kuffert, som jeg helst ikke vil have smidt rundt sammen med de indcheckede. PLUS, man skal stå og vente på den ved bagagebåndet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det kan jeg godt forstå!! Jeg rejser næsten altid med bagage, så det element havde jeg ikke lige tænkt over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg irriteres mest, når man skal ud af flyet. Kan slet ikke forstå de folk, der springer op fra deres sæder inden flyet holder stille, for så at stå op i flere minutter og vente til de lukkes ud. Tag det dig roligt, folkens 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Præcis!! Og tilmed få ondt i nakken, fordi man ikke kan stå oprejst inde ved sæderne 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Haha, jeg kender alt for godt det med at google ALT, når jeg ser en ny serie! Jeg er hertil ret stor fan af, at hver karakter ligesom har sin egen wiki-side, og at man får informationer og en historie om karakteren, som aldrig bliver ekspliceret i serien. Det er på samme tid både vildt entusiatisk og på en måde spøjst at give en fiktiv person et “rigtigt” liv 😄
  Vejret taler vi ikke om … brr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… lige præcis!! Så ligegyldig info og så alligevel så brugbart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG, DU FINE