RESTAURANTANMELDELSE: NEIGHBOURHOOD PIZZA

WEBSHOP FAVOURITES

webny

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Zign 3. Mango 4. Chloè 5. Weekday 6. Loewe 7. Flattered 8. & Other Stories 9. Wood Wood 10. Loewe 11. Storm & Marie 12. Jane Kønig 13. Vero Moda 14. Baum und Pferdgarten 15. & Other Stories 16. And Copenhagen 17. Prada 

Glædelig mandag, kære venner 🖤

Så blev det sørme webshop-favorit-tid igen og den slags er jo en drøm at lave, her i begyndelsen af en ny sæson. Især når det er en sæson, der sprudler af farver, blomster og andre flotte mønstre. Nu mangler vi bare lidt varme, så de fine ting også kan fungere i praksis.

I dag bliver jeg nødt til lige at starte med at fremhæve nummer 1. Kan I huske at jeg nævnte noget med, at jeg havde købt verdens smukkeste kjole i & Other Stories, da jeg var i Aarhus for et par uger siden? Det er den her vi snakker om, som endelig er landet i webshoppen. Hvis jeg skal være ærlig, så kommer den slet ikke til sin ret på billedet. Den skal ses i virkeligheden og man bliver fuldstændig forelsket i det fine print.

Noget andet jeg også har fået øjnene op for er de hjertefarvede solbriller fra Chloè. Jeg har egentlig altid haft en lille svaghed for hjertefarvede solbriller og nu ser det ud til, at det faktisk også går hen og bliver smart. Den er jeg totalt med på. Det kan dog godt være, at jeg lige starter med at kaste mig ud i lidt mere budgetvenlig version til at starte med 😉

Kan I have en skøn dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESTAURANTANMELDELSE: NEIGHBOURHOOD PIZZA