17 FINE FORÅRSSKO

SAVED INSTAGRAMS

insta-kopi

🖤1. @Emmamartiny: Det her billede taler for sig selv. What’s not to love? Emma deler madbilleder, som ingen andre og hun har klart en af de profiler, som jeg holder aller mest af at følge.

🖤2. @Sincerelyjules: De her indlæg har nok snart afsløret, at jeg har en lille svaghed på “bathroom-situation-billeder”. Der er i hvert fald ret mange af dem i min gemte-mappe og det her er nyeste skud på stammen.

🖤3. @Andotherstories: Ingen kan lave kampagnebilleder, som & Other Stories og jeg gemmer virkelig mange af dem. Både fordi de ofte fanger helt perfekte stemninger, er vildt inspirerende og fyldt med pænt tøj, selvfølgelig. Den gule kjole kan forresten købes lige her (reklamelink).

🖤4. @Camillaackley: Alt ved det her billede er pænt, men mest af alt er det de der kopper, som fangede min opmærksomhed. Det ville altså passe ret godt ind i min samling.

🖤5. @Rouje: Parisienne-stil når det er aller bedst. Rouje er i øvrigt et af de brands, som jeg først har fået øjnene op for, for nyligt. Det kan godt gå hen og blive farligt.

🖤6. @Amillionmiless: Kikærter, brød og hummus på et og samme billede. Selvfølgelig fangede det min opmærksomhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 FINE FORÅRSSKO