SØNDAGSSTILEN OG MANDAGSSNAK

17 FINE FORÅRSSKO

nysko

Reklamelinks: 1. Flattered 2. Flattered 3. Ganni 4. Even & Odd 5. Gucci 6. & Other Stories 7. & Other Stories 8. Flattered 9. Mango 10. & Other Stories 11. Ganni 12. Flattered 13. Flattered 14. Vagabond 15. & Other Stories 16. Chloè 17. Gucci

At metrologerne er begyndt at snakke om, at polarkulden vender tilbage, glemmer vi lige et øjeblik, for kalenderen siger altså forår og jeg er sikker på, at det nok skal komme på et tidspunkt. Det fører mange gode ting med sig og en af dem er, at de tunge og store vintersko, skal skiftes ud med nogle lettere modeller.

Selvom mine snow boots fra & Other Stories har gjort et vanvittigt godt job, når det kommer til at holde mine fødder varme, så er jeg også kommet til det punkt, hvor jeg er ret klar til at stille dem på hylden. Eller hvert fald skifte dem ud med noget andet. Udvalget derude er rigtig godt og min sko-ønskeliste bliver længere og længere. F. eks overvejer jeg lidt, om det skal være i år, at jeg investerer i et par Gucci-sko og så skulle det nok være de grønne velour-loafers (nummer 5).

Og så er der jo de helt fantastiske slip-ons fra Flattered (nummer 1 og nummer 13) som heldigvis er på vej i min retning i den grønne farve. Jeg håber sådan at de når at komme inden weekenden, hvor turen går til Marrakech.

Kan I have en skøn tirsdag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSSTILEN OG MANDAGSSNAK