ER DET BARE MIG, ELLER

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Ganni 3. & Other Stories 4. Boyy 5. Vero Moda 6. La Bruket 7. Bella Freud 8. Noisy May 9. Gina Tricot 10. & Other Stories 11. Gina Tricot 12. Gucci 13. Bull Boxer 14. Ganni 15. Flattered 16. And Copenhagen 17. Toteme 18. Topshop

Hola Amigas!

Så blev det mandag og det betyder selvfølgelig, at jeg har været en tur ude på mine favorit-webshops og samlet en lille håndfuld af de pæneste ting jeg så. Jeg ved ikke med jer, men jeg er så småt begyndt at tilføje et par forårsitems til garderoben og det føles faktisk ret godt. Lidt som en bekræftelse i, at vi faktisk ER på vej mod den skønneste årstid 🙂

I søndagens liste snakkede jeg også lidt om den smukke trench coat fra Gina Tricot (nummer 1). Siden er jeg nærmest kun blevet endnu mere forelsket i den og skal helt sikkert ind og kigge nærmere på den, når den lander i butikkerne. Den blå kjole fra Ganni (nummer 14) så jeg i deres butik i Aarhus i sidste uge og blev forelsket lige med det samme. Selve modellen er får mine tanker mange år tilbage i tiden og så er printet jo bare noget af det pæneste.

Og så er der selvfølgelig de fantastiske slip-in-sko fra Flattered (nummer 15). De er intet mindre end helt fantastiske og faktisk er de på vej hjem til mig i den grønne farve. Jeg håber at de når at komme i løbet af ugen, så de kan komme med i kufferten, når turen går til Marokko i weekenden.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER