ZERO FEEL-KAMPAGNE MED SLOGGI

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Arh…. fredag. Af en eller anden grund, så føles den lidt mere tiltrængt i dag, end normalt. På mange måder har det været en ret crazy uge. Herinde har det meste været som det plejer, eller måske lidt mere stille end normalt, for jeg siger jer, at jeg har været presset med tiden. Søndag, mandag og tirsdag sad jeg plantet foran computeren. Både for at forberede oplæg til mit samarbejde med Pieces og senere for at lægge sidste hånd på lanceringen af Sloggi-kampagnen, som vi endelig kunne løfte sløret for i går.

Selvom det måske ikke ser sådan ud, så tager det altid 100 år at lave den slags ting. Der er et hav af punkter der skal tjekkes af, ting der skal læses igennem, rettes og godkendes.

Onsdag gik turen til skønne Aarhus, hvor jeg skulle hold oplæg i Pieces-butikken. Torsdag var det Viborg, der stod for skud sent i går aftes landede jeg igen hjemme på Fyn. Det var den hyggeligste tur, som både bød på nye bekendtskaber, udfordringer, møde med søde læsere og ikke mindst en bekræftelse af, at Jylland bare er et virkelig skønt sted . Her må jeg snart tilbage til.

I dag tillader jeg mig lige at tage den lidt med ro og lukker tidligt ned på hjemmekontoret. Hvis jeg er helt vild, så ender jeg måske også med at se et afsnit serie i dagstimerne. Jeg har stadig det nyeste Homeland til gode 😉

I morgen går turen hjem til København og efter at have været væk hjemmefra i over en uge, så er det egentlig ret tiltrængt. Om aftenen har jeg en wine’n’dine-date med min søster og søndag skal jeg vist bare få ordnet alt det, jeg har forsømt de sidste mange dage 🙂

0ca3f06ccdddecee52a5d99337926944


Hvad har I på weekendprogrammet? Skal I ud? Blive hjemme? Se X-Factor? Have gæster? Rydde op? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så får I som altid lige et par tips og tricks herfra 🖤

▪️ Lagersalgs-sæsonen er i fuld gang og i denne weekend er det Designers Remix, som flytter ind i Nørrebrohallen. Jeg vil sådan ønske, at det også var der søndag, så jeg kunne nå at kigge forbi.

▪️ Hvis I har mulighed for at smutte forbi en & Other Stories, så GØR DET. Jeg besøgte butikken i Aarhus i går og har sjældent set så mange pæne ting, samlet på èt sted. Jeg endte også med at bruge lidt for mange penge og I får snart at se på hvad. Men jeg var virkelig også fristet af det her smukke print og de helt helt perfekte Pumps. I Aarhus havde de desuden et vanvittigt godt mid season-sale. Her var den smukke hjerte-kjole, bl.a sat ned med 50%. Selvom jeg ikke troede at det var muligt, så fandt jeg faktisk en, som var endnu pænere og det var den, der kom med hjem. (reklamelinks)

▪️ Læs lidt om hvad man kan lære af ikke at være på nettet i en uge.

▪️ Har I have eller altan, så kom den første forårsdag i forkøbet og begynd på sæsonens forberedelser. Vi ved allesammen hvordan der ser ud i IKEA eller Silvan, så snart temperaturen sniger sig over 10 grader. Jeg drømmer stadig om at forære min altan den her smukke bænk fra ELLOS. Tænk hvor din den vil være med et par smukke puder og måske et tilhørende bord (reklamelinks).

▪️ Hvis I mangler inspiration til middagen, så smut hen og tjek Feminas ugentlig madplan ud. Den er lavet af dygtige Emma og byder på den ene skønne opskrift efter den anden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZERO FEEL-KAMPAGNE MED SLOGGI