7 POSITIVE TING VED POLARKULDEN

I MARTS SKAL JEG

72e79d36c10989829b123ff4d416d08a^^Drømme scenarie for alle Københavnske cykler lige nu^^Billedet er lån herfra

▪️ Til fødselsdagsfest hos min bedste barndomsveninde, hjemme på gode gamle Fyn. Endda i selskab med mange af de piger, som jeg drak Smirnoff ice med i mine tidlige teenageår.

▪️ Holde oplæg for første gang i mit liv. Det kommer til at finde sted i Jylland og kommer til at handle om rejser og Pieces. Jeg skal selvfølgelig nok dele mere info meget snart.

▪️Måske til Marrakech. Der er liiiiige nogle detaljer, der skal på plads og min erfaringer med rejseplanlægning siger mig, at meget kan nå at gå galt i den proces. Jeg krydser fingre for at det hele flasker sig. VIL.SÅ.GERNE.

▪️ Forhåbentlig opleve den der første magiske forårsdag. Jeg kan næsten ikke vente og tjekker vejrudsigten 10 gange om dagen.

▪️ Finde en fin og flot forårsjakke. Gina Tricot har lavet en denimjakke i den perfekte vask og så har STAND lavet en ret lækker en, som tilmed er vandtæt (reklamelinks).

▪️ Udnytte, at de lyse dage endelig er tilbage og lave mindst èn ny opskrift herinde og måske også en lille “en dag i mit liv-vlog”.

▪️ Hvis foråret kommer tidligt, så skal jeg også gøre min lille altan klar til en ny sæson. Jeg har erkendt, at de to kvadratmeter jeg har, nok bliver bedre udnyttet, hvis jeg dropper de havemøbler jeg har derude og anskaffer mig en lille bænk. Den her fra Lene Bjerre er ret meget goals, men nok også lidt over mit budget.

▪️ Et smut forbi The Powder Room og få lavet endnu et Lash lift. Jeg har været SÅ glad for det og det er først nu her, mere end halvanden måned efter jeg fik det lavet, at jeg begynder at trænge til at få det fixet igen.

▪️ Månedens sidste dage, som også falder i påsken, skal tilbringes i et sommerhus på den jyske vestkyst, sammen med hele min familie og Svogerfamilie. Det er ALT for langt tid siden at jeg sidst har været på de kanter, så det blivet et glædeligt gensyn.

Hvad har I spændende planer? 

4 kommentarer

 • Takara

  Fantastisk at høre om efterreaktionerne på et indlæg. Ikke at du har meldt dig ud af Krifa som sådan det blander jeg mig ikke i 🙂 men mere det at høre, hvad efterrysterne på sådan et indlæg kan være. Ingen tvivl om, at det nok ikke var Krifas ønske, at medlemmerne begyndte at melde sig ud hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg er ikke helt med? Tror måske at det er en debat på en anden blog, du kommenterer på her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det som en spændende måned. Glæder mig til at høre nærmere omkring dit oplæg (:
  Min måned står blandt andet på en tur hjem til Danmark, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Åh… den kan jeg godt forstå. Som udlandsdansker er der ikke noget bedre, end at komme hjem 🙂
   Og jeg holder jer selvfølgelig opdateret på oplæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 POSITIVE TING VED POLARKULDEN