GLIMT FRA HVERDAGEN

19 FARVERIGE ACCESSORIES

acces

Reklamelinks: 1. Stine Goya 2. Gucci 3. Ganni 4. Ganni 5. Jane Kønig 6. Gina Tricot 7. & Other Stories 8. Adidas 9. Gucci 10. Love Stories 11. Gina Tricot 12. Gina Tricot 13. Gina Tricot 14. Samsøe Samsøe 15. Ganni 16. Carven 17. Ganni 18. & Other Stories 19. & Other Stories

Hvad søren gør man, når foråret lader vente på sig og vinteren først melder sin ankomst, på det tidspunkt, hvor den egentlig burde være på retur? Jo, man brokker sig alt det man har lyst til og derefter sørger man for at blive så meget indendøre, som overhovedet muligt. Derudover tager man sig god tid til at forberede sig på varmere, længere og lysere dage. Den tid skal nok komme – det lover jeg.

Jeg indrømmer gerne, at selv shopping er svært og besværligt, når det eneste man har lyst til at købe er forårstøj og forårsting og når man helt har glemt hvordan plus grader egentlig føles. Men så er det jo godt, at der findes accessories. Dem kan man ALTID bruge – uanset om det er varmt eller koldt, lyst eller mørk. Og lige nu, der bugner internettets bedste webshops med fantastiske ting og dem har jeg samlet en lille håndfuld af her.

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg købte et par Gucci-strømper tidligere på året. Et køb, som på den ene side var sindsygt dumt, for det er virkelig svært at finde en god grund til at betaler over 700 kr. for et par strømper. På den anden side, så har det vist sig at være et sindsygt godt køb, for jeg er SÅ glad for dem og føler virkelig, at de kan tilføre noget lækkert til alle mine outfits. Præcis derfor, er jeg også sekunder fra at klikke den lyserøde version (nummer 2) hjem. De er simpelthen noget af de pæneste.

Hvis man også synes, at det er hul i hovedet, så har Gina Tricot altså også fået nogle fine og noget mere budgetvenlig versioner hjem. Dem med hjerterne er altså også alt for fine.

Kan I have en skøn aften derude. Og stay warm 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN