10 TING JEG IKKE FORSTÅR

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gucci 3. & Other Stories 4. Gina Tricot 5. Flattered 6. J.W Anderson 7. Ganni 8. Filippa K 9. & Other Stories 10. Bik Bok 11. Ganni 12. & Other Stories 13. Gina Tricot 14. And Copenhagen 15. Topshop 16. And Copenhagen 17. Ganni 18. Nike Air Max

Glædelig mandag, kære venner og velkommen til en ny uge. En uge, som desværre ser ud til at blive den koldeste i lang lang tid. Men polarkulde eller ej, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en omgang webshop-favoritter. Rent officielt, så er der jo kun tre dage til forår og derfor er det også temaet, i dagen udvalg. Det skal jo nok komme på et tidspunkt 🙂

Jeg er inde i en af de perioder, hvor jeg har lyst til at skifte hele min garderobe ud. Eller i hver fald bare tilføje en masse nye sager og det arbejder jeg også på, lad mig sige det sådan. Bl.a er posten på vej med den smukke blomstrede kjole fra & Other Stories (nummer 1). Printet er altså noget af det pæneste, jeg længe har set. Det findes desuden også i en kortere version og i nederdel.

Så er der selvfølgelig også den smukke stribede strik fra Ganni (nummer 7) Jeg har været vanvittig forelsket i den, siden jeg så den første gang og det eneste der holder mig tilbage, er prisen. Jeg går i hvert fald med lidt forhåbninger om, at nogen vælger at lave en lignende til en lidt mere overskuelig pris. Var det ikke noget, som Monki f. eks godt kunne finde på?

Kan I have en skøn dag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR