SKØNHEDSFAVORITTER TIL REJSEN

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2🖤 Sweet Potato Nachos Fra The Full Helping: Efter flere uger med Thai-mad, så kræver jeg alt muligt andet og især noget med sweet potatos. Min livret, efter pizza og hummus. Den her udgave kunne jeg ret godt lige klare en omgang eller to af.

ret1🖤 Greek Flatbread fra Season in Vermont: Og nu vi snakker om hummus, så kunne jeg virkelig godt spise en portion med et par stykker af de her brød. Jeg tror faktisk, at jeg kunne leve af Brød og hummus.

ret3🖤 Mediterranean Cauliflower-rice fra Cookie + Kate: Noget af det bedste, jeg har opdaget på madfronten, de seneste par år er blomkålsris. At de også er sunde og super nemme at lave, er bare et plus. Men de smager altså også bedre end de ægte, hvis I spørger mig. Den her udgave med spændende krydderier må jeg se at få prøvet meget snart.

ret4🖤 Hummus, Green and Avo Bowl fra Camille Styles: Hummus, hummus og hummus. Den her bowl er et pragtfuldt eksempel på, at verdens bedste dip sagtens kan fungere som basen i en ret.

ret5🖤 Stuffed Bagel Balls fra Skinny Taste: Jeg har tænkt på den her opskrift dagligt, siden jeg faldt over den og den får virkelig mine tænder til at løbe i vand. Den er desuden forholdsvis simpel og kræver et minimum af ingredienser. WIN.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØNHEDSFAVORITTER TIL REJSEN