10 SØNDAGSTANKER

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Ganni 2. Flattered 3. & Other Stories 4. & Other Stories 5. Gucci 6. Gina Tricot 7. Dr. Denim 8. Baum und Pferdgarten 9. Envii 10. Marni 11. & Other Stories 12. & Other Stories 13. Gina Tricot 14. Second Female 15. Ganni 16. Ganni 17. NA-KD 18. Just Female

Glædelig mandag, kære venner og velkommen til ugens webshop-favoritter, som jeg biksede sammen i går eftermiddags, mens jeg sad og kæmpede lidt med jetlag. Det var nærmest også den eneste udfordring jeg havde, for det er godt nok væltet ind med pæne sager, den seneste tid.

Min research fordoblede også min shoppelyst og pt. har jeg lyst til at skifte hele min garderobe ud. Mon ikke det er den der nye sæson, der begynder at snige sig ind på mig? Som I nok kan fornemme på temaet, så fortsætter min kærlighed til farver og mønstre og de uendelige kombinationsmuligheder.

Noget min garderobe godt kunne bruge lidt mere af, er sweatshirts og så snart jeg får mulighed for det, så må jeg lige et smut forbi Gina Tricot og kigge lidt nærmere på nummer 6. Elsker virkelig farven og skrifttypen og også spot-on. Den skal altså virkelig skuffe i virkeligheden, for ikke at komme med hjem.

Og så er der Ganni’s nye smukke print, som man kan se på nummer 1 og nummer 15. Det er simpelthen så fint og lige til at blive i godt humør af. Det bliver heller ikke mindre pænt ved siden af de seje pumps fra NA-KD (nummer 17). Så mangler man bare lige at kunne style dem med bare ben, men den tid kommer jo på et tidspunkt.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SØNDAGSTANKER