FREDAGSHILSEN

SAVED ITEMS

saved-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Glædelig lørdag, kære venner og hjertelig velkommen til ugens Saved Items. Den får I simpelthen alt imens, jeg er i fuld sving med verdens længste hjemrejse fra de varme lande. Den kunne jeg ret godt tænke mig at springe over og i stedet sidde med en kop kaffe og lytte til Mads og Monopolet. Men nok om det. I dag har jeg nemlig dykket ned i min ønskeliste henne hos Zalando, som i øvrigt er lang, som bare pokker.

Som I kan se, så er den bl.a fyldt med fine farver og sommerlig print. Den blomstrede kjole fra Topshop (nummer 9) har sværmet i mine tanker længe og noget siger mig også, at den måske endda også har været vist tidligere herinde. Det kan være at det er et tegn på, at jeg burde slå til snart 😉

Så er der også bæltetasken. Den slags er jo ikke til at kommen udenom lige for tiden og jeg bliver også nødt til snart at tilføje en til min samling. Aller helst vil jeg jo gerne have Gucci’s version og overvejer også, om den skal være mit næste køb. Dog er den her fra Mint&Berry (nummer 5) noget mere budgetvenlig. Jeg har dog lidt på fornemmelsen, at kvaliteten måske halter lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN