POSTKORT FRA PARADIS #2

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Stine Goya 2. Simone Rocha 3. J.W Anderson 4. Maison Kitsunè 5. YSL 6. Nike Air Max 7. Envii 8. Gucci 9. Mads Nørgaard 10. Gina Tricot 11. Gina Tricot 12. & Other Stories 13. Mads Nørgaard 14. Stine Goya 15. & Copenhagen 16. Gina Tricot 17. Love Stories 18. Gina Tricot 19. & Other Stories

Så fik jeg sørme bikset ugens webshop-favoritter sammen. Lidt senere end normalt, men det er der sikker ingen andre end mig selv, der bemærker 😉 Det vælter ind med pæne sager derude og jeg har en ret stor fornemmelse af, at de kommende måneder bliver lidt dyre. Men der er næsten heller ikke noget bedre, end det der med at starte på en frisk og en ny sæson.

Min forårsgarderobe, skal nok være ret meget i stil med dagen collage. En god blanding af alt muligt. Jeg skal i hvert fald dyrke en hulens masse blomsterprint og jeg glæder mig virkelig til at få fingrene i den blomstrede skjorte fra Gina Tricot (nummer 11). Kan I lige se den sammen med et par lyse og løse jeans (evt. de her) og måske de de fine brune sko fra & Other Stories (nummer 19). Forårslook on point, siger jeg bare,

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA PARADIS #2